Jucarii Plus

Despre noi

Producator jucarii din plus

In fabrica proprie din Bucuresti, producem in Romania jucarii din plus intr-o gama variata de modele si dimensiuni. Produsele noastre sunt concepute pentru copii mai mari de 3 ani si respecta normele de calitate impuse de Uniunea Europena.
Suntem deschisi oricarei colaborari si cautam distribuitori in toata tara. Dispunem de parc auto propriu si asiguram transport in tara.

Copiii apreciaza jucariile

Copiii mai mult ca oricine, apreciaza si indragesc animalele. Uneori este dificil sa-i daruiesti un catelus cu toate ca cel mic si-o doreste cu prisosinta. Noi am creeat pentru dumneavoastra cateva modele de jucarii care reproduc cu personalitate catelusii atat de iubiti de cei mici.

Noi dam viata jucariilor

In primul rand noi iubim jucariile. De aceea, ca producator si importator de jucarii din plus incercam sa intelegem intr-un mod cat mai prielnic ce-si doresc copii si nu numai. Importam, asamblam sau producem o diversitate de jucarii, in diferite marimi si culori, cum ar fi: catelusi, ursuleti de plus, iepurasi si altele.

Ne bucuram de fiecare data cand o jucarie ajunge la cate un copil. Ursuletii din plus produsi de catre noi sunt printre cele mai apreciate jucarii. Diversitatea, expresivitatea, paleta de culori si combinatiile de materiale folosite ne ajuta sa producem sau sa asamblam permanent modele noi.